Vildan Polat'ın eski forsundan eser yok şimdi!

AK Parti MKYK Yedek Üyesi (2018-2023) Vildan Polat uzun bir zaman sonra Kadın Ve Demokrasi Derneğinde görüldü.

14 Mayıs Genel Seçimlerinde Milletvekillik sırasını Cevahir Asuman Yazmacı’ya kaptıran ve Ak Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı  içerisinde pasifize edilmeye çalışılan Vildan Polat uzun bir aradan sonra ilk defa Kadın Ve Demokrasi Derneği’nde görüldü.

Kadın Ve Demokrasi Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Ayşe Çetinkaya’yı ziyaret eden Vildan Polat, genç başkana başarılar diledi.Uzun zamandan beri Ak Parti’de siyaset yapan fakat bir türlü kendisine vekillik sıralaması verilmeyen Polat 31 Mart Yerel Seçimlerinde de istediğini bulamayıp adı başkanlık adayları içinde dahi geçmemesi kendisini ruhsal olarak etkilediği görülüyor.

Özellikle 31 Mart Yerel Seçimlerinde sahada fazla görünmeyen Polat seçim sonrasında da dava arkadaşlarının yanında fazla yer almıyor.Ak Parti’nin Eski yedek MKYK Vildan Polat KADEM’ye yaptığı ziyaret esnasında genç başkana Ayşe Çetinkaya’ya başarılar dilerken, “KADEM Şanlıurfa İl Temsilcisi Ayşe Çetinkaya’yı ziyaret ederek, yeni görevinde muvaffakiyetler diledik. Kadınlar için iyi bir gelecek yapılan projeler hedefler ile kadınların gelişimi ve haklarının korunması KADEM’in her zaman kurucu temsilci olarak destek olmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Vildan Polatın Vildan Polat eski forsundan eser yok şimdi! AK Parti MKYK Yedek Üyesi Kadın Ve Demokrasi Derneği